Jeśli pieczenie jest Twoją pasją,

chcesz zgłębić swoją wiedzę, uporządkować, poznać triki, i w końcu świetnie się bawić, serdecznie zapraszam na warsztaty cukiernicze, które prowadzę w Instytucie Sztuki Kulinarnej już od kilku lat.

Dzielę się na nich swoją wiedzą, doświadczeniem, ale zachęcam również do testowania i szukania różnych rozwiązań, do niestandardowego myślenia.

warsztaty cukiernicze

 

Kurs cukierniczy I stopnia

– to przegląd wszelkich wypieków i deserów, które staną się bazą i punktem wyjścia do eksperymentowania.  Każdy kurs to porcja wiedzy teoretycznej połączona z praktyką. Kurs zakończony certyfikatem ISK. Szczegóły sprawdź tutaj.

Kurs cukierniczy II stopnia

– wprowadzi Cię w bardziej zaawansowane tajniki pieczenia. Od elementów kuchni molekularnej poprzez precyzyjne zdobienie, aż do skomponowania własnego tortu. Kurs zakończony certyfikatem ISK. Szczegóły sprawdź tutaj.

Kursy tematyczne

– nie tylko powiązane z sezonowością, ale również skupione wokół konkretnych tematów, np. wypieki bezglutenowe, bezy, makaroniki. Wybierasz to, co Cię interesuje. W kalendarzu ISK pojawiają sezonowo. Trzymaj więc rękę na pulsie.


Dla kogo? Dla każdego. 

Dla tych, którzy dopiero zaczynają swoją przygodę z cukiernictwem, ale i dla tych którzy myślą o założeniu swojej cukierni, kawiarni.

 

Więcej szczegółów i zapisy tutaj.