Kurs cukierniczy – podziękowanie dla Uczestników

W ludziach jest moc i siła. Bez nich, bez ich zapału, zaangażowania i optymizmu nic się stanie, niczego się nie stworzy a świat na pewno nie pójdzie naprzód. Ponieważ jestem pod ogromnym wrażeniem cudownych ludzi, którzy uczestniczyli w ostatnim listopadowo-grudniowym kursie cukierniczym, chciałabym dziś TU i TERAZ im ogromnie podziękować.

Za nami aż 8 spotkań, podczas których zrobiliśmy wspólnie wiele, wymieniliśmy się doświadczeniem, spostrzeżeniami, uwagami i pytaniami, lepiej się poznaliśmy, polubiliśmy. Wierzę, że wszyscy uczestnicy wynieśli z kursu najwięcej jak tylko się dało (własnych wypieków i wiedzy oczywiście). Mam też nadzieję, że wspólnie kusiliśmy się ciastami i deserami, a teraz kuszenie słodkościami pójdzie dalej w świat. Na koniec spotkania otrzymałam takie oto piękne pierniki oraz cudowny wieniec zrobiony własnoręcznie przez Magdę. Ogromnie dziękuję raz jeszcze i podziwiam Wasze zdolności artystyczne, wszystkich bez wyjątku.

Jeśli ktoś chce na własnej skórze przekonać się, jak cudowna atmosfera panuje na kursach cukierniczych w Instytucie Sztuki Kulinarnej na ul. Postępu 5 w Warszawie, niech koniecznie monitoruje stronę i zapisuje się na szkolenia.

Dziękuję: Magdzie, Przemkowi, Violi, Ewie, Dianie, Sławkowi, Elizie, Monice, Ewelinie, Róży, Anecie, Klaudii oraz Joannie za Wasz uśmiech, zaangażowanie, zapał i chęć nie tylko zdobywania, ale i konsumowania zdobytej wiedzy. Życzę Wam oraz wszystkim Czytelnikom i Uczestnikom kursów Wesołych Świąt Bożego Narodzenia. Oby były spokojne, zdrowe, ciepłe, smaczne i słodkie jak nigdy dotąd! Życzę w Nowym Roku samych udanych wypieków, spełnienia wszelkich marzeń i realizacji celów, tych prywatnych i zawodowych.

Jeszcze raz bardzo dziękuję! I mam nadzieję do zobaczenia.

Kinga

wieniecpierniki prezentwieniec bozonarodzeniowybozonarodzeniowe prezenty

Pracownia cukiernicza w Instytucie Sztuki Kulinarnej czeka na wszystkich gotowych podjąć wspólnie słodkie wyzwanie. Zapraszam serdecznie.

pracownia cukiernicza Instytut Sztuki Kulinarnej

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *